Covoare industriale

Pardoselile ergonomice si anti-oboseala sunt create pe baze stiintifice pentru a ajuta persoanele care lucreaza in picioare sa evite riscurile de afectiuni musculo-scheletale si ale sistemului circulator minimizand considerabil oboseala pe care acestea o resimt in urma muncii indelungate pe o pardoseala dura.

Absorbtia socurilor si conservarea energiei utilizatorului – covoarele ergonomice sunt proiectate sa ofere echilibrul optim intre compresie si rezistenta. Asemeni suspensiei de la un automobil, un covor ergonomic va absorbi si dispersa socul, oferind in acelasi timp utilizatorului suportul necesar pentru stabilitate.

Prin structura suprafetei exterioare, covoarele ergonomice vor preveni in majoritatea cazurilor, riscurile de alunecare si accidentare, iar prin grosimea lor vor preveni spargerea obiectelor casante care sunt scapate accidental.

De la industria medicala si farmaceutica pana la multiple aplicatii in sectorul industrial, covoarele ergonomice si anti-oboseala va vor ajuta sa cresteti productivitatea, motivarea si eficienta fortei de munca, evitand in acelasi timp riscul bolilor profesionale asociate pozitiei ortostatice.

Mai multe informatii sunt disponibile pe pagina covoare ergonomice industriale.